Categories
Geanimeerde videoproductie

GEMAKKELIJK BEHEER GEANIMEERDE VIDEOPRODUCTIE

Als je ooit een live-action video hebt gemaakt, weet je waarschijnlijk dat dit een ingewikkeld en soms frustrerend proces is. Je moet je zorgen maken over de locatie, acteurs, rekwisieten, apparatuur, decors en niet te vergeten het weer!

Met geanimeerde video bent u niet beperkt door een van deze factoren. Je kunt van achtergrond wisselen, personages verplaatsen en zelfs rekwisieten toevoegen met een simpele klik, slepen en neerzetten. Dit maakt het eenvoudig om verschillende manieren te testen om uw boodschap over te brengen.

Geanimeerde video is een boeiende tool waarmee u uw verhaal gedetailleerder kunt vertellen. 65% van de mensen leert visueel en 90% van de informatie die naar de hersenen wordt gestuurd, is visueel. Een geanimeerde uitlegvideo is daarom een ​​prima manier om je doelgroep te laten zien wie je bent, waar je voor staat, wat je doet en hoe je het probleem van de klant kunt oplossen.

Het verhoogt zeker je conversieratio’s en de video kan natuurlijk je productboodschap verduidelijken. Om deze reden stimuleren uitlegvideo’s uw omzet en is de kans groter dat mensen een product kopen als ze een begeleidende uitlegvideo hebben gezien. Channelorange is een bedrijf voor het maken van animatievideo’s, gevestigd in Nederland, dat u een geanimeerde video kan geven volgens uw vereisten. Ze hebben een geweldige video gemaakt voor een campagne van mij en die video was gewoon geweldig!!

Als je een concept, product of dienst hebt waar je je markt over wilt vertellen, moet je zeker een animatievideo overwegen. Niet alleen zijn geanimeerde video’s gemakkelijker te maken dan hun traditionele, op mensen gebaseerde tegenhangers, maar ze hebben ook meer impact op de kijker. Dat betekent echter niet dat je er gewoon zelf een moet maken, omdat ze nog steeds vaardigheden vereisen die je waarschijnlijk niet bezit.

channelorange.nl