Categories
Service van betaald parkeren

VOORDELEN VAN PARKEERMANAGEMENTSYSTEMEN

In ons dagelijks leven zijn parkeersystemen steeds belangrijker geworden. We hebben parkeerplaatsen nodig in onze huizen, kantoren, winkelcentra, ziekenhuizen en andere plaatsen die we bezoeken. In de afgelopen jaren hebben we een evolutie van technologie gezien en een onderdeel daarvan is de verbetering van parkeerbeheersystemen. Parkeerbeheersystemen zijn niet alleen handig, maar ook flexibel als het gaat om het regelen van de stroom voertuigen op een parkeerplaats.

Parkeren is het eerste contactpunt dat een bedrijf heeft met klanten. Wanneer die interactie positief is, begint de klantervaring op een goede noot. Aan de andere kant kan een slechte parkeerervaring klanten vanaf het begin gefrustreerd maken.

Net zoals de indeling van een ruimte, het geluidsniveau of zelfs de temperatuur, kan parkeren het gevoel van een klant maken of breken wanneer hij een bedrijf bezoekt. En het zal waarschijnlijk bepalen of ze terugkeren of niet. City Smart Park is voornamelijk gevestigd aan de Scheldestraat en is een aanbieder van betaald parkeren waarmee u uw voertuig kunt parkeren. Het is mogelijk om vooraf te reserveren. Reserveren kan ook via ParkMobile!

Net als bij de indeling van de ruimte, het geluidsniveau of zelfs de klimaatregeling binnen, is parkeren een geĆÆntegreerd onderdeel van de klantervaring dat de kwaliteit van het kernproduct of de kernservice die een bedrijf aanbiedt, kan aantasten.

Het totale voordeel onder betaald parkeren is dus groter dan het totale voordeel onder gratis parkeren door het consumentensurplus onder betaald parkeren (het rood gearceerde gebied). En het is het totale voordeel, voor zowel automobilisten als de lokale economie, dat telt wanneer parkeerplaatsen schaars zijn.

citysmartpark.nl

parkeren-denhaag-centrum.nl