Categories
tattoo eerdere tips om te onthouden

WAT JE MOET WETEN VOORDAT JE EEN TATTOO KRIJGT

U moet vooral weten welke afbeeldingen u wilt. Wil je iets bloemigs? Een portret? Abstracte kleurvlekken? Of misschien wil je gewoon een eenvoudig script?

Het is belangrijk om uw kernidee uitgewerkt te hebben voordat u een consult opzet, tenzij u komt voor belettering, waarvoor u vaak alleen een lettertype hoeft te kiezen. Tijdens het consult kan uw kunstenaar de fijnere details uitwerken. U kunt ze alle afbeeldingen laten zien die u ter inspiratie heeft opgeslagen en de plaatsing en prijs bepalen.

Afhankelijk van de beschikbare tijd kan de artiest ter plekke of een paar dagen later een mock-up van je tatoeage maken, maar uiteindelijk zijn de uiteindelijke resultaten afhankelijk van verschillende factoren:

• hoeveel van uw lichaam u aan de kunst wilt besteden

• hoe haalbaar de plaatsing van de tatoeage is

• hoe goed de gewenste kleuren op uw huidskleur zullen verschijnen

• hoeveel tijd u met de artiest wilt doorbrengen

theartoftattoo.nl

Categories
gebruik van autospiegels

SPIEGELS GEBRUIKEN IN UW AUTO

Opgesteld als onderdeel van de cockpitoefening – DSSSM. Pas de spiegels aan zodat u een duidelijk zicht heeft op de weg erachter en opzij. Stel alle spiegels in uw normale rijpositie af en voorkom dat u in de richting van de spiegels leert en het glas niet aanraakt. Copyright © How 2 Drive 2018 De middenspiegel heeft ‘plat’ glas en geeft je een ‘waarachtig’ beeld van hoe ver objecten erachter zijn. De buitenspiegels hebben ‘convex’ glas en laten objecten verder weg lijken. Rijgidsen Gebruik uw spiegels in paren. Als u linksaf slaat, controleer dan eerst de middenspiegel en daarna de linker buitenspiegel. Doe het tegenovergestelde voor bochten naar rechts. Controleer eerst de middenspiegel, zodat u kunt beoordelen hoe ver andere weggebruikers zijn. Kijk in de buitenspiegels of er fietsers of motorrijders zijn.

Het afstellen van uw spiegels voordat u de motor start, is essentieel als u uw auto met iemand anders deelt. Het is nog steeds belangrijk om uw spiegels voor elke reis te controleren. Dit komt omdat ze mogelijk zijn aangereden (vooral buitenspiegels als u in een drukke straat parkeert). Ze moeten mogelijk ook worden opgeruimd als het weer slecht is.

hallorijbewijs.nl

Categories
Start een restaurant

HOE EEN RESTAURANT TE STARTEN

Veranderende demografieën en veranderende levensstijlen drijven de stijging van het aantal foodservicebedrijven aan. Drukke consumenten hebben geen tijd of zin om te koken. Ze willen de smaak van vers brood zonder gedoe met bakken. Ze willen smakelijke, voedzame maaltijden zonder afwas. In feite onderstreept de stijgende populariteit van to-go-activiteiten enkele duidelijke trends in de foodservice-industrie. Steeds meer alleenstaanden, werkende ouders en ouderen eisen meer gemak bij het kopen van hun maaltijden.

Een harde realiteit is dat veel restaurants in hun eerste jaar falen, vaak door een gebrek aan planning. Maar dat betekent niet dat uw foodservicebedrijf een uiterst complexe operatie hoeft te zijn. In feite, hoe meer gestroomlijnd u het kunt maken, hoe groter uw kansen op succes. Paul Mangiamele, president en CEO van Bennigan’s, zegt: “Hoewel we er allemaal dol op zijn, is dit bedrijf erg moeilijk. Het is een geweldig bedrijf, een geweldig bedrijf, een bedrijf dat voldoening geeft. Het is een lucratieve onderneming. Maar er zijn duizend bewegende delen en je moet ze allemaal kennen. “

1714 Schiedam Drink & Bites restaurant