Categories
Glazen ramen

DE JUISTE WINDOWS KIEZEN

Voorbij zijn de dagen dat de interesse van huiseigenaren in ramen beperkt was tot de vraag of ze geschikte afdekkingen voor het glas konden vinden. De energiebewuste consument van vandaag wil de kosten voor verwarming en koeling van zijn huis zo laag mogelijk houden. Of u nu een nieuw huis bouwt of van plan bent om bestaande ramen te vervangen, de sleutel is om te weten welke keuzes u de meeste waar voor uw geld zullen geven zonder een klap voor uw bedrijfsresultaten.

Als u vervangende vensters overweegt, reken dan eens goed om erachter te komen hoe kosteneffectief nieuwe eenheden zouden zijn. Eén manier is door een energie-audit thuis uit te voeren. Of u nu een professional inhuurt of de doe-het-zelf-route uitprobeert, deze energie-efficiëntiecontrole voor uw huis geeft u een idee van waar de belangrijkste energieverliesgebieden zijn en hoe ernstig ze zijn.

Het is essentieel om goed te lezen waar de thermische transmissieproblemen zich in uw huis bevinden voordat u aan een volledige renovatie van het raam begint. Je wilt geen vijf figuren opmaken voor een raam-make-over voor het hele huis, terwijl je echte problemen misschien zijn opgelost met een tube kit, wat tochtstrippen of een paar stormramen.

www.wingman-montage.nl